,

Convocatòria pel Consell Consultiu de Joves de l’OCDE (Youthwise)

El Consell Consultiu de Joves de l’OCDE, anomenat també Youthwise, és una iniciativa de l’OCDE que té com a missió portar la perspectiva dels joves d’entre 18 i 30 anys als debats actuals de l’organització.

Es tracta d’un espai creat perquè els joves comparteixin les seves idees sobre les polítiques que afectaran el futur. A més a més, suposa una gran oportunitat d’aprenentatge sobre el funcionament polític de les organitzacions internacionals, així com de promoció de la seva carrera professional.

El termini d’inscripció restarà obert fins al 22 de gener de 2023. Els aspirants escollits seran contactats a principis de març de 2023, i el projecte començarà definitivament l’abril de 2023. Només seran contactats aquells candidats que siguin seleccionats.

La participació no és remunerada, i les activitats es duran a terme principalment de manera telemàtica. Tanmateix, en cas  que alguns esdeveniments organitzats siguin presencials l’OCDE cobrirà les despeses.

Per saber més sobre les activitats i els requisits per els participants del projecte, visitar la pàgina web de Youthwise.