,

DigiEduHack 2023: Transforma l’educació digital

En el segle XXI altament digitalitzat, la literatura digital i les habilitats tecnològiques són essencials per aconseguir l’èxit. La tecnologia ha transformat l’educació de manera increïble, canviant la forma en què experimentem la docència i l’aprenentatge. Podem aprofitar el potencial d’aquestes tecnologies per millorar la nostra experiència educativa, creant un entorn educatiu que ens prepari per al món digital i fomenti les connexions profundes i el sentit de comunitat.

Posar les persones al centre de l’educació digital significa crear una experiència personalitzada i significativa per a tots. Es tracta d’establir un sentiment de cura, pertinença, empoderament i empatia, en un context on la tecnologia juga un paper cada vegada més destacat en el procés educatiu.

S’està organitzant el DigiEduHack 2023, un hackathon educatiu on podràs ser part d’un esdeveniment emocionant per aportar solucions innovadores a reptes educatius amb la tecnologia com a eina clau. Hi haurà guanyadors locals i, després d’una revisió per part d’un comitè d’avaluació, els finalistes seran votats pel públic. La cerimònia de premis serà una oportunitat per als equips guanyadors de rebre els seus premis i presentar les seves solucions a un gran públic.

A partir del 16 d’agost de 2023, tindràs coaching setmanal per a preparar-te per a l’èxit del teu hackathon. Hi haurà sessions sobre com aconseguir finançament, organitzar webinars, reclutar participants, formar equips i més. Aquestes sessions es gravaran i estaran disponibles al lloc web de DigiEduHack per als amfitrions que no puguin assistir en directe.

Per a més informació i recursos descarregables, com una guia completa per als amfitrions i una plantilla de kit de màrqueting, visita el lloc web https://digieduhack.com/participate/host. Durant el hackathon, comptaràs amb un equip de suport disponible a través de Discord per respondre a les teves preguntes.

Per als participiants, disposeu de la informació en la pàgina web tota la informació i instruccions necessaries per participar, a través de https://digieduhack.com/participate/participant.

No et perdis aquesta oportunitat de ser part del canvi educatiu amb la tecnologia. Registra’t al DigiEduHack 2023 i ajuda’ns a transformar l’educació digital per a un futur millor.