,

Eurodyssey

Eurodyssey ofereix als joves amb seu a les regions participants l’oportunitat de beneficiar-se de pràctiques remunerades i de formació lingüística en un altre país europeu. Els joves poden sol·licitar les ofertes de formació a través del lloc web i, si la regió i l’organització d’acolliment les seleccionen, dur a terme una formació remunerada, inclòs un curs lingüístic, durant 3 o 7 mesos.

Les pràctiques poden estar disponibles en qualsevol sector d’activitat, depenent de les organitzacions amfitriones seleccionades per les regions i la publicació d’ofertes de pràctiques al lloc web.

Segons les regions, existeixen 2 possibilitats de remuneració. O bé, rebeu un salari, i el lloguer està cobert directament per la regió. O el lloguer no està directament cobert per la regió, de manera que rebeu un salari més gran que us permet pagar el lloguer.

L’allotjament, la remuneració, la formació lingüística, les activitats socials i culturals són proporcionades per la regió d’acolliment. També es proporciona una assegurança internacional.

Es requereix tenir més de 18 anys, complir el requisit de la llengua, tenir un títol oficial de nivell universitari, proporcionar un registre penal elegible, no haver treballat durant més de dos mesos consecutius en una institució o organisme de la UE i no haver realitzat una visita d’estudi a la Secretaria del Parlament Europeu sis mesos abans de l’inici de la formació.

Per al període de pràctiques d’octubre a febrer, la data màxima per inscriure’s és el 31 de maig. Per les pràctiques de març a juliol té de termini fins al 31 d’octubre.

Per més informació la trobareu a la pàgina web i a l’adreça electrònica: info.eurodyssey@aer.eu