,

Japan’s Frienship Ties Program MIRAI

Benvinguts al Programa MIRAI, una iniciativa promoguda pel Ministeri d’Afers exteriors del Japó que ofereix una experiència única per als estudiants d’Europa, Àsia Central i el Caucas. El nostre objectiu és fomentar la comprensió mútua i crear vincles d’amistat i cooperació entre el Japó i els països participants.

Què és MIRAI? Les sigles de MIRAI provenen de Mutual-understanding, Intellectual Relations and Academic exchange Initiative, i aquesta iniciativa porta la paraula “mirai” que significa futur en japonès. Amb aquesta inspiradora visió, el programa busca obrir les portes del futur mitjançant la comprensió i la col·laboració internacionals.

L’Experiència MIRAI: El Programa MIRAI selecciona 150 estudiants especialitzats en diferents àrees com política, política de seguretat, economia, relacions internacionals, estudis asiàtics i estudis japonesos. Aquests estudiants tenen l’oportunitat d’aprofundir en els seus coneixements sobre el Japó, la seva política, economia i cultura, a través de seminaris, visites a universitats, empreses i llocs culturals destacats.

La Missió: La missió del programa és clara: crear una base comuna que afavoreixi l’amistat i la cooperació entre el Japó i els països participants. A través d’aquest intercanvi d’idees i coneixements, aspirem a construir relacions sòlides i duradores que ajudin a construir un futur més harmoniós i col·laboratiu.

Un Pas Cap al Futur: Si ets un estudiant apassionat per les relacions internacionals i vols conèixer més sobre el Japó, aquest és el teu programa ideal. MIRAI t’ofereix una oportunitat única per viure una setmana plena d’enriquidor intercanvi cultural i educatiu. Descobreix el Japó de primera mà, interactua amb experts i estudiants locals, i crea vincles inoblidables amb altres estudiants d’arreu del món. el termini d’inscripció és fins el 11 de setembre a les 2:00 UTC+2, a l’enllaç: https://jice.viewer.kintoneapp.com/public/mirai2023-v

Des de l’organització us recomanen:

  • Familiaritzar-se amb els terminis de sol·licitud i anar preparant els documents durant el mes d’agost en la mesura del possible
  • Els documents administratius que no necessitin tramitar-se a través de les universitats han d’entregar-se durant el mes d’agost
  • Es necessari disposar de passaport per a realitzar la sol·licitud. Només el passaport es considera una forma vàlida d’identificació. En cas no disposar-ne, es recomana sol·licitar-lo tan aviat com sigui possible, per a obtenir-lo abans de finals d’agost i presentar la sol·licitud.

No deixis escapar aquesta oportunitat d’ampliar els teus horitzons, fomentar la comprensió internacional i forjar amistats internacionals duradores. Uneix-te al Programa MIRAI i descobreix com el futur pot ser més brillant amb l’enteniment i la cooperació internacionals.