,

Pràctiques acadèmiques a la Delegació el Govern a França del curs 2022/2023

La Delegació del Govern a França ofereix una plaça de pràctiques curriculars o extra curriculars no remunerades a la seva oficina de París per a estudiants d’universitats catalanes. Les pràctiques seran per cobrir dues convocatòries: la primera del mes de febrer fins al juny i la segona de juliol fins al setembre de 2023.

El perfil dels estudiants que es busca són aquells amb estudis de Ciències Polítiques i de l’Administració, Comunicació Internacional, Dret, Economia, Relacions Internacionals, Humanitats, Estudis Globals, Traducció i Interpretació, o similars. Requereix nivell mínim de llengua francesa de B2.

Les candidatures s’han d’enviar una carta de motivació i el CV a l’adreça Delegació del Govern a França a l’adreça: fr@gencat.cat.

Tant la carta de motivació i el currículum es podran presentar en català, castellà o francès. No s’acceptaran els CV ni les cartes de motivació en anglès.

El termini màxim per presentar candidatures és per la primera convocatoria fins al 15 de gener i la segona convocatoria fins al 23 d’abril.