,

Pràctiques acadèmiques a la Delegació del Govern davant la UE del curs 2023/2024

La Delegació del Govern davant la UE està ofereix tres places per estades de pràctiques acadèmiques no remunerades per a estudiants de les universitats catalanes de Dret i/o Economia, Relacions Internacionals i Ciències Polítiques i de l’Administració. No perdis l’oportunitat d’aprendre de primera mà com funciona l’administració pública europea i fer contactes importants en el sector!

Si ets un estudiant universitari apassionat per la política i les relacions internacionals, aquesta convocatòria és per a tu. La Delegació del Govern davant la UE està buscant als estudiants més motivats i talentosos per a unir-se al seu equip en el període setembre / desembre 2023.

Per a formalitzar la teva candidatura, tot el que has de fer és enviar una Carta de motivació i el teu Curriculum vitae a la Delegació del Govern davant la UE a través de l’adreça de correu electrònic rrhh.ue.exi@gencat.cat abans del 5 de maig de 2023. No esperis més, aquesta és la teva oportunitat de fer un gran salt en la teva carrera professional!