,

Sessió informativa de benvinguda a Mèxic

La Delegació del Govern a Mèxic i l’Amèrica Central organitza la tercera sessió de benvinguda per als estudiants que tenen previst arribar a Mèxic a partir de setembre de 2023. Aquesta sessió té com a objectiu proporcionar-vos tota la informació necessària i resoldre els vostres dubtes sobre allotjament, transport, seguretat i altres aspectes rellevants per a la vostra estada a Mèxic.

La sessió serà presidida pel delegat, Lleïr Daban, qui compartirà amb vosaltres els seus coneixements i experiència sobre com viure i estudiar a Mèxic. A més, tindrem la participació d’estudiants actualment a Mèxic, els quals compartiran les seves pròpies vivències i us brindaran consells pràctics basats en la seva experiència personal.

La sessió de benvinguda està programada per al dijous 6 de juliol a les 10h MEX/18h CAT. Per poder assistir-hi, us preguem que us registreu a través del següent enllaç: enllaç de registre. Un cop us hagueu registrat, rebreu l’enllaç de connexió per accedir a la sessió.

Podreu trobar més informació al respecte en la pàgina d’exterior de la Generalitat de Catalunya:

https://exteriors.gencat.cat/ca/ambits-dactuacio/afers_exteriors/delegacions_govern/mexic-americacentral/benvinguda/

Us convidem a unir-vos a aquesta sessió de benvinguda, on trobareu respostes a les vostres preguntes i consells valuosos per a la vostra estada a Mèxic. Esperem veure-us a tots el proper dijous 6 de juliol. No us ho perdeu!