,

Youth Delegation del World Forum for Democracy 2023

Benvinguts a tots els joves apassionats per la democràcia i la pau. Estem emocionats d’anunciar l’obertura de la convocatòria per a la Youth Delegation al World Forum for Democracy 2023 organitzat pel Consell d’Europa. Aquest fòrum és una oportunitat única per a joves responsables i activistes de debatre i proposar solucions als reptes més importants per a les democràcies de tot el món. Amb el tema “Pot la democràcia garantir i lliurar la pau?”, aquest esdeveniment busca explorar el paper de la democràcia en la promoció de la pau i l’establiment de societats més inclusives i participatives.

Detalls de l’esdeveniment: El World Forum for Democracy 2023 se celebrarà del 6 al 8 de novembre, amb reunions preparatories del 4 al 5, a Estrasburg, França. Durant aquest temps, els participants tindran l’oportunitat de participar en debats, laboratoris i altres esdeveniments paral·lels centrats en la qüestió de la relació entre democràcia i pau. A més, es fomentarà la col·laboració i la participació activa dels joves delegats, que podran compartir les seves pròpies experiències i idees sobre aquesta temàtica crucial.

Per formar part de la Youth Delegation al World Forum for Democracy 2023, heu de complir els següents requisits:

  1. Edat: Heu de tenir entre 18 i 30 anys (amb possibilitat d’excepcions en casos especials).
  2. Competència lingüística: Heu de ser capaços de comunicar-vos i treballar en anglès de manera fluïda.
  3. Compromís cívic: Heu de participar activament en iniciatives de democràcia de la societat civil.
  4. Interès i motivació: Heu de mostrar un fort interès per contribuir al desenvolupament de noves idees sobre democràcia i pau, així com compartir els reptes que enfronteu en aquests àmbits.
  5. Orientació a les solucions: Heu de tenir una actitud propositiva i estar oberts a aportar noves idees i visions sobre la qüestió de la democràcia i la pau.

Per presentar la vostra sol·licitud, heu de seguir els següents passos:

  1. Omplir el formulari de sol·licitud en línia a través del següent enllaç: https://youthapplications.coe.int/Application-forms.
  2. Gravar un vídeo de 1 minut en què expliqueu les vostres reflexions sobre la democràcia i la pau, i per què hauríeu de ser seleccionats per a aquesta edició del World Forum for Democracy. El vídeo s’ha de penjar en una plataforma en línia accessible (com ara YouTube o Vimeo), i heu de proporcionar l’enllaç en el formulari de sol·licitud.

El termini per presentar la sol·licitud és el 12 de juliol de 2023, a les 13:00 CET. Us recomanem que presenteu la sol·licitud amb prou antelació per garantir que tots els documents requerits són complets i resoldre qualsevol problema tècnic que pugui sorgir. No s’admetran sol·licituds incompletes.

En cas de problemes tècnics amb l’ús de la plataforma, s’ha d’enviar un correu electrònic a youthapplications@coe.int. Per a qualsevol altra consulta, s’ha d’enviar un correu electrònic a WFDYouth@coe.int.